ONTSPANNEN EN GENIETEN

Accommodatie

Domaine de la Passion is een warme chambre d’hôtes in het zuiden van Frankrijk. Jordy, Goele en hun (schoon)ouders Freddy en Hilde leggen hun gasten vol overgave in de watten.

Een tiental jaar geleden werd deze enthousiaste Limburgse familie verliefd op de natuurstenen gewelven en de authentieke vloeren. Ze knapten het gerestaureerde herenhuis uit 1876 verder op. Het resultaat is een charmerende chambre d’hôtes, met drie gastenkamers en twee gastenverblijven.

Het domein ligt in een pittoresk dorpje in Zuid-Frankrijk, tussen de wijngaarden en de olijfbomen. Je kan van de rust genieten aan het zwembad, of de omgeving al wandelend of fietsend verkennen. Sportievelingen kunnen zich uitleven tijdens een potje pingpong of petanque. Voor de kleinsten is er een speeltuintje en een trampoline. ’s Avonds is gezelligheid troef op het terras, om samen na te babbelen met een glaasje of een spelletje Rummikub of kaart te spelen.

Vier keer per week kan je ’s avonds meeschuiven aan tafel, tijdens de table d’hôtes.

In de omgeving kan je gevarieerde uitstappen maken. Bovendien beschikt Domaine de la Passion over een veilige staanplaats voor motorfietsen en auto’s om nadien je voertuig veilig te parkeren.