AAN TAFEL BIJ ONZE

Chef-kok

‘s Morgens vanaf 09u00 is het genieten van een uitgebreid ontbijt geserveerd op het terras met een mooi uitzicht op de omgeving. U kunt de innerlijke mens sterken met croissants, brood, huisgemaakte confituren, fruit ,koffie, vleeswaren, kazen …

Viermaal per week kan u ‘s avonds (rond 19u) genieten van een Provençaals getinte Table d’hôtes met verse streekproducten, geserveerd op het terras of in de eetzaal(bij slecht weer). Dit is het ideale moment om de ervaringen van de voorbije dag te delen. Onze menu’s bestaan uit :

  • Aperitief met hapje, hoofdgerecht en dessert.

Dit alles tegen een democratische prijs van € 22,- per persoon t.e.m. 14 jaar voor een aangepaste prijs van € 15.

Voor de overige dagen verwijzen wij u graag door naar eetgelegenheden in een van de omliggende idyllische dorpen zoals Quissac of Sommières.

““Ik probeer telkens een mediteraanse sfeer op het bord te toveren. Mensen culinair verwennen is voor mij een genot.”

Chef-kok Jordy

flowers_top

“’S ochtends een vers, uitgebreid ontbijt. Het avondeten mag je zeker niet overslaan, het lijkt me niet makkelijk om beter te vinden in een restaurant. We hebben het geluk gehad dat Jordy de bbq aangestoken heeft. Ook de op maat gemaakte cocktails zijn een aanrader.”

Fam Meijers, 2018

“Het ontbijt is heel uitgebreid en er is iets voor iedereen. Het avondeten is altijd super lekker en de chef houdt rekening met de wensen van de mensen.”

Fam De Wilde Heirwegh, 2019

“Ontbijt : Heerlijk vers brood, zelf te snijden. Ovenverse croissants. Heerijke zelfgemaakte confituren en kazen. Ook geregeld een extraatje zoals eitjes in alle bereidingen en pannenkoeken.”

Fam Moors, 2020

“Diner : Smakelijke en afwisselende menu’s tijdens eenzelfde verblijf. Aandacht voor streekgebonden gerechten. Vier avonden met aperitief, amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Dit alles naar de kunsten van de chef en ook aandacht voor speciale wensen
(Vegetarisch, allergenen).”

Fam Van de Beek, 2020